tüzijáték biztonságA tűzijáték biztonsága


Szakembereink felkészültségét, és a felhasznált anyagok kiváló minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint a több száz, magas színvonalon, balesetmentesen kivitelezett tűzijáték.

tüzijáték kínaA tűzijáték effektek származása


A felhasznált termékek nagy része a tűzijáték őshazájából, a több ezer éves gyártási tapasztalattal rendelkező Kínából érkezik.

tüzijáték zeneA tűzijáték zenére


Ha a helyszínen van megfelelő hangosítás, a műsorhoz olyan egyedi zenét szerkesztünk, amely szerves része a tűzijátéknak, és ez a szolgáltatás nem kerül plusz pénzbe.

Tüzijáték esőbenA tűzijáték esőben


A felhasznált anyagok és a szerelési technika lehetővé teszik szélsőséges időjárási körülmények között is a műsor megrendezését (eső, hóesés). Egyedül az erős szél akadályozhatja meg a tűzijáték biztonságos elműködtetését.

 

Az aktuális időjárással kapcsolatos részletes adatok, hírek, riasztások: www.met.hu

Aktuális időjárás és 30 napos előrejelzés: www.idokep.hu

Európai műholdas időjárás: www.sat24.com/en/hu

Műholdas időjárás képek Magyarországról: www.accuweather.com/hu/

Tűzgyújtási tilalom: http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=monitor_tuzgyujtasi_tilalom

tűzijáték engedélyA tűzijáték engedélyek beszerzése


Természetesen átvállaljuk a hatósági engedélyek beszerzését, ám mindehhez általában 20-30 nap szükséges. Az eljárás, a Megyei Rendőr-főkapitányság felhasználási engedélyének megszerzésével végződik, közben a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakhatósági állásfoglalását, az illetékes jegyző, vagy szervezet közterület-használati engedélyét, vagy magánszemély területhasználati engedélyét, az illetékes környezetvédelmi, vagy zajvédelmi hatóság hozzájárulását, a Központi Közlekedési Felügyelet hozzájárulását, hajóúthoz közeli tűzijáték esetén a Vízirendészeti Rendőrkapitányság engedélyét, és a Közlekedési Főfelügyelet „Hajósoknak Szóló Hírdetmény"-ét is csatolni kell.

Tüzijáték ajándékbaA tűzijáték meglepetésnek


Ha a tűzijátékot meglepetésnek szánják, előzetes egyeztetés után lehetőség van arra, hogy jelzés nélküli autóval, jelzés nélküli felszereléssel érkezzünk. A tűzijáték szerelvényeket is csak néhány perccel a tervezett indítás előtt helyezzük ki, ezért - főleg esküvőkön, családi rendezvényeken - nagy meglepetés lehet a „semmiből" ott termett tűzijáték!

tűzijáték időtartamaA tűzijáték időtartama


A műsor időtartamát a helyszín adottságai, a felhasznált anyagok, és a zene figyelembevételével határozzuk meg.

A tűzijáték ára, az effekt-sűrűség, és ebből adódóan a műsor hossza változó. A kisebb tűzijátékok (pl. esküvői tűzijáték) 3-6 percig, a nagyobbak (pl. városi, céges rendezvényre) 5-15 percig tartanak.

Kivételt képeznek a zene nélküli tűzijátékok, amelyek bármeddig elnyújthatók (bár ez egyáltalán nem növeli az esztétikai élményt).

A műsor természetesen, igény szerint nyújtható a tűzijáték effektek ritkításával. A tűzijáték ára csökkenthető az idő, vagy az effektek csökkentésével, az effektek száma növelhető az idő csökkentésével, vagy az ár növelésével.

Konkrét ajánlatot a rendezvény jellegének, a megrendelő igényeinek, a nézők várható számának, és a helyszín ismeretének birtokában tudunk adni.

Tűzijáték időpontjaA tűzijáték időpontja


A hatóságok több helyen, a lakosság nyugalma érdekében 22 óra után nem járulnak hozzá a tűzijátékokhoz. Ezt a rendezvény szervezése előtt érdemes időben megtudni.

térképA tűzijáték lehetséges helyszínei


A speciális gyártási és szerelési technológiának köszönhetően sokféle tűzijáték helyszín lehetséges: épületek tetejéről, terekről, hajókról, házak udvarából, illetve színpadokon, szobákban, termekben is lőhető tűzijáték. Ezenkívül a legkülönbözőbb egyéni kívánságok megvalósítására is találunk megoldást.

tüzijáték helyszínbejárásA tűzijáték helyszínelése


A tűzijáték látványának megtervezése előtt a helyszíneket szakképzett pirotechnikusok mérik fel alkalmasság szempontjából. A pirotechnikusok bizonyos tereptárgyakat a látványba is beterveznek.

tűzijáték rendelésA tűzijáték megrendelése


Vegye fel velünk a kapcsolatot a tűzijáték tervezett időpontját megelőző 3-5 héttel. Egy személyes találkozó alkalmával a helyszín, az igények és a terület adottságainak figyelembevételével látványtervet készítünk. Tűzijáték megrendelése esetén a részleteket szerződésben rögzítjük, utána megrendelőnknek nincs más dolga, mint gyönyörködni a tűzijátékban!

tüzijáték kivitelezésA tűzijátékot kivitelezheti


Pirotechnikai cég által felkért pirotechnikus, ha rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel, valamint a tűzijáték telepítéséhez szükséges terület tulajdonosának írásos hozzájárulásával.

tűzijáték rendelésA tűzijátékot megrendelhetik


Magánszemélyek, vállalatok, cégek, önkormányzatok, egyéb szervezetek, röviden: bárki.