Kosárlabda Gála Győrött rendezték meg 2006. február 15-én az Audi Hungaria női All Star-kosárlabdagálát, amelynek főmérkőzéseként a magyar válogatott az idegenlégiósok ellen lépett pályára.

Az Egyetemi Csarnokban három mérkőzést láthattak a kosárlabda rajongók. Először a helyi női csapat utánpótlása mutatkozott be, majd a győri közéleti válogatott játszott a Várkonyi Attila vezette "Sztárok csapatával”.

A fő attrakció a magyar válogatott - idegenlégiósok találkozó volt. A hazaiakat Sterbenz Tamás akkori szövetségi kapitány irányította, a légiósok gárdáját pedig Rátgéber László, nemzetközi elismertségű mesteredző vezette.

Az esemény magas színvonalát nem csak a pályára lépő játékosok adták, de fontos szerepet kaptak a mérkőzések szüneteiben, illetve a bemutatáskor nyújtott látványelemek is. Ebbe kapcsolódott be a Pyro-1 Kft., így egy különleges effekt felajánlásával a játékosok a bemutatáskor egy valódi tűzfolyosón léphettek pályára. Több játékos is így nyilatkozott: „-Felejthetetlen élmény így pályára lépni, köszönjük a Pyro-1-nek”